Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Έξι τηλεοπτικές πρεμιέρες για τον Ιανουάριο















Έρχεται ο νέος χρόνος και με το καλημέρα μας φέρνει τρεις ολοκαίνουργιες σειρές, δύο συνέχειες παλιότερων αγαπημένων και ένα πρίκουελ της πιο αιματοβαμμένης σειράς που είδες ποτέ. Μετά το άλμα μπορείς να τσεκάρεις τις ημερομηνίες και μια σύντομη περιγραφή για το τι πρέπει να περιμένεις από αυτές.

Californication (Showtime) - Season 4 premiere: 09/01/2011
Μετά από μια ολοκληρωτικά απογοητευτική τρίτη σεζόν γεμάτη χυδαία σεξιστικά αστεία και ανούσια πλοκή. Ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι και η παρέα του επιστρέφουν είτε για να μας αποτελειώσουν μια και καλή, είτε για να αποδείξουν ότι αυτός ο ένας χρόνος διαλείμματος υπήρξε ευεργετικός (κυρίως) για τους σεναριογράφους της σειράς.

Shameless (Showtime) - Season 1 premiere: 09/01/2011
Ριμέικ μιας παλιότερης βρετανικής σειράς. Το Shameless μας παρουσιάζει την δύσκολη καθημερινότητα ενός αλκοολικού πατέρα και των έξι παιδιών του. Πρωταγωνιστεί ο σπουδαίος William H. Macy.

Episodes (Showtime) - Season 1 premiere: 09/01/2011
Ένα ζευγάρι Βρετανών σεναριογράφων ταξιδεύει στο Λος Άντζελες για διαπραγματευτεί το ριμέικ μιας επιτυχημένης Αγγλικής σειράς δικιάς τους δημιουργίας. Για κακή τους τύχη οι Αμερικάνοι παραγωγοί επιλέγουν για πρωταγωνιστή έναν ξεπεσμένο ηθοποιό που κάποτε έπαιζε στα Φιλαράκια. Το όνομα αυτού... Matt LeBlanc.

Lights Out (FX) -  Season 1 premiere: 11/01/2011
Πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας προσπαθεί να συντηρήσει την οικογένεια του, ενώ βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα μιας μεγάλης επιστροφής ή μιας δουλειάς που δεν του ταιριάζει. Κάτι ανάμεσα στον Ρόκι του Σταλόνε και τον Παλαιστή του Μίκι Ρούρκ, η νέα σειρά του FX, πιθανότατα θα συνεχίσει το απίστευτο σερί του δικτύου (βλέπε Shield, Sons of Anarchy, Justified, Louie, Terriers) και για την νέα χρονιά

Parks and Recreation (NBC) - Season 3 premiere: 20/01/2011
Ετοιμάσου. Η Leslie Knope και οι συνάδελφοι της έρχονται με άγριες γραφειοκρατικές διαθέσεις κι αυτή την φορά δεν πρόκειται να ησυχάσουν αν δεν σε κάνουν να κυλίεσαι στο πάτωμα από τα γέλια.

Spartacus: Gods of the Arena (Starz) - Premiere: 21/01/2011 
Το prequel της δεύτερης καλύτερης σειράς της φετινής χρονιάς (έτσι για να προδώσω λίγο την λίστα μου), έρχεται επιτέλους σε ένα μήνα και ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις. Μπόλικα πίξελ ψηφιακού αίματος, συνδυασμένα με ακόμα περισσότερο σεξ και ατέλειωτες δολοπλοκίες.