Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Στιγμές απο την εβδομάδα που μας πέρασε...

  Συν















- O Jorge Garcia του Lost, guest star στο How I Met Your Mother, να επαναλαμβάνει τα πασίγνωστα νούμερα 4, 8, 15, 16, 23, & 42.

- Ο καινούργιος δίσκος των Abbie Gale, No Inspiration, να παίζει ασταμάτητα σε repeat.

- Το Enter the Void του Γκασπάρ Νοέ, να καταφθάνει επιτέλους σε High Definition, απο τον "θείο μου στην Αμερική".

- Οι ατελείωτοι μαραθώνιοι τηλεοπτικών σειρών, για να χωρέσω όσο το δυνατόν περισσότερες στην φετινή μου λίστα. Ένα μήνα πριν το φινάλε, έχω να δω ολόκληρες σεζόν από τα Sons of Anarchy, Terriers, Boardwalk Empire, Misfits και Friday Night Lights. Θα προλάβω άραγε;

- Μέχρι πριν δύο μέρες, αν έγραφες στο google translate την φράση "λεφτά υπάρχουν" θα στην μετέφραζε στα Αγγλικά σε "no money" (χωρίς πλάκα). Δυστυχώς το πρόβλημα διορθώθηκε και πλέον βγάζει "money available". Κάτι ήξεραν πριν.


  Πλην
















- Οι Αθηναίοι τις επόμενες εβδομάδες έχουν να δουν υπερσυναυλίες των Godspeed you! Black Emperor και These New Puritans. Οι Θεσσαλονικιείς υπερσυναυλίες των Γιάννη Κότσιρα και Δημήτρη Μπάση. Από τον Ιανουάριο ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον.

- Μια εβδομάδα χωρίς Fringe και άρχισε να με πιάνει στερητικό σύνδρομο. Τι θα κάνω αν (όπως όλα δείχνουν) αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν;

- Και μέσα σε όλα τ' άλλα, κάθισα να δω το Darfur του Owe Boll. Ρεαλιστικό, σχεδόν εξαιρετικό, το πρώτο μέρος. Action shooter - καφρίλα, το δεύτερο. Οι προσδοκίες μου, για μια ακόμα φορά, ικανοποιήθηκαν.