Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Με άρεσε - Δεν με άρεσε

Ιδού τι μου έκανε θετική εντύπωση και τι όχι, την εβδομάδα που μας πέρασε.
















Με άρεσε...
- Το Antichrist του Λάρς Φον Τρίερ και το Los abrazos rotos του Πέδρο Αλμοδοβάρ. Και οι δύο ταινίες "θάφτηκαν" από τους κριτικούς ενώ πρόκειται για δύο από τις κορυφαίες δουλειές των δημιουργών τους.
- Η τηλεοπτική σειρά "The Flight of the Conchords". Ανάμεσα σε κωμωδία και μιούζικαλ, μπορεί η δεύτερη σεζόν να είναι εμφανώς κατώτερη της πρώτης. Διαθέτει ωστόσο ένα All time classic επεισόδιο, δια χειρός Michel Gondry. Θαυμάστε ένα απόσπασμα εδώ.
- H super μπάντα που δημιούργησε ο τραγουδιστης των Radiohead, Thom Yorke (ανάμεσα τους και ο Flea των Red hot chili peppers) για της ανάγκες της μίνι περιοδείας του στην Αμερική.
- O Tζον Λίθγκοου σαν serial killer στην τέταρτη σεζόν του Dexter. Αυτή η σειρά δεν θα με απογοητεύσει ποτέ, τελικά.
- To πρώτο ομότιτλο cd των Monsters of Folk, με τον Τζίμ Τζέιμς των My Morning Jacket στα φωνητικά.


















Δεν με άρεσε...

- Η απουσία οποιασδήποτε σοβαρής πολιτικής φωνής σε όλα τα κόμματα. Μαύρο σε όλους και αποχή.
- O καινούργιος δίσκος των Editors. Δυστυχώς άλλο ένα συγκρότημα που μετά από ένα σπουδαίο πρώτο δίσκο τα έκανε ολοκληρωτικά θάλασσα, βγάζοντας δύο τερατουργήματα. Μπροστά τους οι Bloc Party ακούγονται σαν μεσσίες της μουσικής.

Και η απορία της εβδομάδας...

Αλήθεια, υπάρχει άνθρωπος που βλέπει ακόμα το Heroes;

1 σχόλια:

nickzark είπε...

Akoma δεν μπορεσα , ψυχολογικα ε!, να δω το Heroes.Δεν ξεω.Δεν εχω την δυναμη.Θα το δω ομως μονο κια μονο γιατι εχω δει τα προηγουμενα.Καποτε ομως.....