Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Γιατί το Fringe είναι η καλύτερη σειρά της αμερικάνικης τηλεόρασης αυτή τη στιγμή;


















α) Γιατί αν είσαι λάτρης της επιστημονικής φαντασίας, εδώ και δύο χρόνια, παίζει χωρίς αντίπαλο στο συγκεκριμένο είδος.

β) Γιατί λάτρεψες τα X-files και το Lost και γουστάρεις κάτι που να συνδυάζει τις μυστηριώδεις υποθέσεις του πρώτου και τον εθισμό του δεύτερου.

γ) Γιατί τα Treme, Breaking Bad και Spartacus ολοκλήρωσαν πριν μερικούς μήνες τις σεζόν τους και δεν πρόκειται να δούμε κάτι καινούργιο από αυτά μέχρι την άνοιξη του 2011.

δ) Για την Anna Torv, η οποία μπορεί να μπήκε στην σειρά γιατί είναι ανιψιά του Ρούπερτ Μέρντοχ, έχει εξελιχθεί ωστόσο σε ηθοποιάρα, ερμηνεύοντας τον κεντρικό χαρακτήρα της σειράς σε... δυο διαστάσεις (κι αν ακόμα διαφωνείς, δες αυτό).

ε) Γιατί όπως κάθε μεγάλη σειρά πέρα από την εποχή της (Wire κανείς;) δεν έχει προταθεί για Έμμυ ούτε στις πιο προφανείς κατηγορίες, σκηνοθεσίας, ειδικών εφέ και Β΄αντρικού ρόλου.

στ) Γιατί παραγωγός είναι ο J.J. Abrams, βασικός σεναριογράφος ο Akiva Goldsman και, στα περισσότερα επεισόδια, σκηνοθέτης ο Brad Anderson (The Machinist, Session 9)

Όποια απάντηση και να διαλέξεις, έχεις απαντήσει σωστά.

5 σχόλια:

Waios είπε...

Έχω κολλήσει στο τρίτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν γιατί για κάποιο λόγο η σειρά με είχε ξενερώσει.Το 'χω στο μυαλό μου να κάνω catch up και αυτό το ποστ με φέρνει πιο κοντά σε αυτή την απόφαση.

Κώστας είπε...

Στην συνέχεια γίνεται πολύ καλύτερο, ειδικότερα απο την δεύτερη σεζόν και μετά.

Ανώνυμος είπε...

Η φωτο της ηθοποιου ειναι ολα τα λεφτα........

Κώστας είπε...

Yes it is :)

Κώστας είπε...

Θέλεις να μπεις για τα καλά στην μυθολογία το Fringe, χωρίς να δεις ΟΛΑ τα επεισόδια των δύο πρώτων σεζόν; ρίξε μια ματιά εδώ.