Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Το Κακό Στην Εποχή Των Ηρώων



ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ είναι μια περιπέτεια τρόμου με ιδιότυπο χιούμορ, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Νούσια. Θα βγει στους κινηματογράφους στις αρχές Οκτώβρη. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Ιουνίου μαζί με την ταινία ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ – Η ΣΩΤΗΡΙΑ.


ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, σίκουελ του πρώτου ελληνικού σπλάτερ, χωρίς να χάσει τον αυθορμητισμό της ταινίας ΤΟ ΚΑΚΟ (2005), χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές για τα δεδομένα του ελληνικού κινηματογράφου, στους τομείς του make up, των ειδικών εφέ, και του τρόπου γυρίσματος.


Είναι μια παραγωγή της Ekso Productions, σε συμπαραγωγή της Audio Visual, της Graal, του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, και του Λάμπρου Τριφύλλη, και διανέμεται από την Audio Visual.


Καταιγιστική Δράση! Ανατρεπτικό Χιούμορ! Πρωτοποριακά Ψηφιακά Εφέ! Αρχαία Ελλάδα! Ζόμπι! Αμέτρητοι κομπάρσοι! Διάσημοι ηθοποιοί!


Η υπόθεση

Πριν από τρεις μέρες τα πάντα άλλαξαν.
Μια αρχαία δύναμη μετέτρεψε τους ανθρώπους σε αιμοβόρα ζόμπι.
Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά.
2800 χρόνια πριν η κατάσταση ήταν ίδια.
Τότε τα κατάφεραν, και Το Κακό νικήθηκε.
Θα μπορέσουν οι ήρωές μας να κάνουν το ίδιο και σήμερα;
Θα μπορέσουν να ξαναζήσουν Την Εποχή Των Ηρώων;


Παραγωγός Εταιρία: Ekso Productions
Σκηνοθεσία, Σενάριο: Γιώργος Νούσιας
Πρωταγωνιστούν: Billy Zane, Αργύρης Θανασούλας, Αντρέας Κοντόπουλος, Πέπη Μοσχοβάκου, ΜαίρηΤσώνη, Ιωάννα Παππά, Απόστολος Τότσικας, Ορφέας Αυγουστίδης, Γιώργος Χρανιώτης, Ντίνος Αυγουστίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Διανομή: AUDIO VISUAL ENTERPRISES S.A.


Y.Γ. Τα παραπάνω είναι αυτούσια μεταφορά (copy paste δηλαδή) από την είδηση που μετέδωσε σήμερα το cosmo.gr και η οποία υποθέτω πως είναι αυτούσια μεταφορά (copy paste δηλαδή) του δελτίου τύπου, και γι' αυτό και τη δημοσιεύω. Το επίσημο σάιτ της ταινίας είναι αυτό και το blog αυτό.